HTML

bussmann

íííí

Friss topikok

2008.12.01. 02:14 bussmann

A zene nem ismer határokat, és ez így van jól. A nemcsak ország- de stílushatárokkal sem törődő BombTheJazz, Budapest egyik legkedveltebb klubesteje ezzel a bulival mutatkozik be Pozsonyban. A házigazdák Suhaid és Vázsonyi János már nyolcadik éve tartják ruganyosan a pesti lábakat és nyakizmokat különböző tempójú gyakorlataikkal. Legyen szó süvöltő funkról, dancefloor jazzről, bólogatgós hip-hop-ról, broken beatről, vagy percegő detroiti technoról - mindből a legjobbakat szállítják. 
Első pozsonyi vendégük DJ Cam, akit talán sokaknak nem kell bemutatni. Ő az ember, született Laurent Daumail, a francia absztrakt hiphop legnagyobb ágyúja. Immár bő tíz éve gyártja a minőségi bólogatós beateket, közben stúdiózott már szinte minden arra érdemes játékossal (DJ Krush, Kenny Dope, DJ Shadow, Gang Starr, Rakim, J Dilla stb.), a Soulshine LP-n és annak turnéján pedig zenekari felállásban a legkomolyabb francia jazzerek oldalán bizonyított. Olykor elkalandozik a house irányába, például a honfitárs házmester DJ Gregory-val is készített közös felvételt, válogatásokat adott ki (DJ Kicks!) és saját Inflamable kiadóját is jó érzékkel vezényli. Idén adta ki Lost & Found című indstrumentális hiphop albumát, de már újra a studióban van, és egy következő sokszereplős nagylemezen dolgozik.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bussmann.blog.hu/api/trackback/id/tr33797195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása